News

🏆✨ Kæmpe anerkendelse til Casper Sensei, der har modtaget SIG – årets idrætspris i Gentofte! For hans engagement i Charlottenlund Shotokan Karate Klub (CSKK), som han stiftede sammen med Palle Sensei for 18 år siden 🥋🙏. Tidligere modtagere er bl.a. fremtrædende figurer såsom den tidligere borgmester Hans Toft.

📚 Casper Sensei’s rejse startede med en drøm om at skabe en klub og et fundament, hvor karate er mere end sport.

💡 Klubben tilbyder, med sine dygtige og passionerede trænere et miljø, hvor der er mulighed for at alle kan udvikle sig uagtet af alder eller bæltegrad. Trænerne deler ikke blot deres omfattende viden om karate, men også deres passion for karate, hvilket inspirerer deres elever til at stræbe efter konstant forbedring.

🤗 CSKK er et sted, hvor hvert eneste medlem – barn eller voksen, nybegynder eller avanceret – bidrager til et miljø, hvor vi ikke kun deler teknikker, men også livserfaringer og værdier. Denne åbenhed bidrager til en rig og støttende kultur, hvor medlemmerne opmuntres til at lære af hinanden og vokse sammen.

👉 Følg vores rejse og se, hvordan du kan blive en del af vores karatefamilie https://cskk.mento.club/

Oss CSKK'er! 🥋🌟 Der er nu åbent for tilmelding til Summer Camp 2024! 🏕️🌞 Summer Camp giver dig muligheden for verdensklasse træning 🌍🥊 med de bedste instruktører fra Danmark og Japan. 🇩🇰🇯🇵 I år foregår campen fra den 3. til 7. juli. Bemærk, der er begrænsede pladser på campen, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Vi glæder os til at se jer til endnu en fantastisk summer camp. 🤩

Oss

Oss, alle 10-4 kyu CSKK'ere 🥋! I er hermed inviteret til at deltage i et spændende udviklingsstævne 🌟, der finder sted den 1. juni fra kl. 9-15 🕘. Dette er jeres chance for at skærpe jeres stævnefærdigheder i et miljø, hvor fokus er på læring og personlig vækst 🚀.

Vil du være med? Så husk at tilmelde dig via Mento-invitationen 📩, som du har modtaget. Deadline er den 3. maj, så skynd dig! Stævnet afholdes hos Taifu Dojo 🏯, Industrivej 19 b, 3300 Frederiksværk. Deltagelse koster 200DKK 💵, hvilket inkluderer både kata og kumite 🥊.

Vi ses der! Oss 🙌

CSKK siger tak til alle stævnedeltager, der deltog i Shobu Ippon stævnet. Det var et stort stævne med 470 deltagere fra forskellige klubber både fra Danmark og Sverige. CSKK stillede op med 17 deltager fordelt på 15 forskellige kategorier. Der blev kæmpet bravt, udført sublime kata'er og velkoordinerede teamkata'er.

Stort tillykke til medaljetagerne:

🥇Helena Kragh Karlsen, som vandt Guld i Gohan Kumite.
🥉 Rose Mynte Damsgaard, som vandt Bronze i Gohan Kumite.
🥉Nola Eghorn, som vandt Bronze i Shobu Ippon (Frikamp).

Tak til coaches, Christian, Alma, Benjamin og Thua.
Lad os ser frem til flere gode stævner i 2024, hvor CSKK stiller med flere deltagere og mulighed for flere medaljer 💪🥋Osu.

🐈‍⬛ Vi vil gerne sige en kæmpe tak til alle, der deltog i vores festlige Fastelavns arrangement. Børnene så fantastiske ud i deres kreative kostumer. 🌟 Vi ser allerede frem til næste år og håber at se endnu flere af jer

Kommer du fra nord sjælland og har mod på at prøve kræfter med karaten. Ja så er du hjertens velkommen i CSKK

OSU


CSKK åbner op for nye medlemmer Januar of Februar.
Vil du være én af dem - Så kom og fået en gratis prøvetime i klubben

Du tilmelder dig på Motivu.dk - https://motivu.dk/klubber/639/charlottenlund-shotokan-karateklub
eller via klubbens hjemmeside www.cskk.dk

Vores karate er for alle i alle aldre. Og vi glæder os til at møde dig!

CSKK er nu gået på juleferie og vi gælder os til at se jer alle igen, til et nyt og spændende 2024, med massere af god træning, stævner og arrangementer.
Vi startes op igen den 8 Januar.

Vi havde en rigtig hyggelig juleafslutning i går i vores dojo, hvor vi fejrede de mange sejre og medaljer, samt nye dan grader i klubben. Og fik opvisning fra vores dygtige elever.
Imens vi alle fik gløgg, æbleskiver og andre godter, gik Casper sensei igennem de rigtig mange aktiviteter 2023 har budt på. Og der var mange denne gang…
- Flere stævner, gæsteinstruktører fra Japan, gradueringer, seminarer og tur til Irland for at opleve Shihan Kagawa. Og selvfølgelig vores fantastiske JKS sommerlejr.
Klubben har også for første gang fået sin egen Nafudakake, med alle brun og sortbælter - til inspiration og motivation til at komme op på boardet :)

Rigtig glædelig jul og godt nytår til alle, elever, forældre og vores mange karate venner.

Osu fra bestyrelse og trænere.

Lørdag den 09.12.23

Et kæmpe stort tillykke skal lyde til Cskk's egne Sensei Palle Lech 5 dan JKS. Samt Sensei Casper Lech 5 dan JKS med en veloverstået og flot Godan graduering, gennemført i dag i Struer ved Jan Shihan. Steen, Kenn og Henrik Sensei.

Vi ser frem til endnu mere spændende og professionel træning fremover i dojo'en.

OSS og tillykke.
Mvh
Formanden CSKK.

 

 

 

CSKK Instagran

 

 

CSKK samarbejdspartnere & sponsorer