Home Økonomisk Støtte
Økonomisk støtte

Økonomisk støtte fra fonde, private donationer og sponsorer er en vigtig håndsrækning, som bidrager til øge attraktionen ved karate sporten i Gentofte Kommune og mere generelt, når CSKK deltager i både indenlandske og internationale turneringer.

CSKK er en idrætsforening i Gentofte, som spiller en vigtigt rolle i at sammenbinde lokalsamfundet og derigennem skabe grobund for vedligeholdelse og udvidelse af lokalområdets sociale kapital. Kort sagt medvirker CSKK til at gøre både Gentofte og Danmark mere attraktiv.

CSKK arbejder for, at der i fremtiden etableres en dojo i Gentofte kommune, som kan bidrage til at fastholde både bredden og de bedste karateudøvere i kommunen. Således er målsætningen:

  • at de bedste CSKK karateudøvere skal være et ambitiøst og stærkt team, som tager medaljer ved DM og ved EM og VM i JKS-regi;
  • at bredden i CSKK skal være på et solidt teknisk og fysisk niveau; og
  • at CSKK er karakteriseret ved at være rummelig og med et stærkt sammenhold.

Baggrunden og perspektivet for dojo projektet: CSKK anvender gymnastiksal i Kildeskovshallen, som ikke umiddelbart er en dojo. Dojoen er et træningssted for karate, som indeholder kampmåtter (tatami), forskelligt slag- og sparkeudstyr og anden form for træningsudstyr.

Etablering af en dojo er en ganske bekostelig affære, som ikke kan finansieres via medlemmernes kontingent uden, at dette vil påvirke medlemmers mulighed for at dyrke karate og samtidig afskrække potentielle karateudøvere fra at starte til karate.

Derfor er CSKK meget taknemmelig for at modtage økonomisk støtte til etablering af en dojo i Gentofte Kommune og eliteudøveres deltagelse ved EM og VM.

 
Fonde

CSKK søger fonde for at finansiere dojo projektet og eliteudøveres deltagelse i EM og VM. Det er både tidskrævende at finde de relevante fonde, og det kræver ligeledes en del forarbejde at udarbejde ansøgningerne. CSKK investerer gerne og løbende ressourcer i søgning af fonde. Denne indsats har båret en del frugt. CSKK er meget ydmyg og taknemmelig for den positive behandling, som fonde har vist CSKK.

 

I 2014 blev CSKK begunstiget med økonomiske bidrag fra Carlsberg Sportsfond og Nordea Hellerups Jubilæumsfond, som bidrog til en delvis finansiering af klubtræningsdragter. Begge givere fremgår med logo på træningsdragterne.

I 2015 har CSKK indtil videre modtaget et økonomisk tilskud til indkøb af slag- og sparke udstyr i form af puder og figurer fra Johs. Johnsens Fonds legat til fremme af al slags idræt i Gentofte Kommune.

CSKK Fonde bidrag

2015 Johs. Johnsens Fonds legat til fremme af al slags idræt i Gentofte Kommune

2014 Carlsberg Sportfond og Nordea Hellerup Jubilæsfond

 

Flere Artikler...


Her finder du en banner-liste over CSKK's flinke sponsorer og støtter
Banner
Banner
Banner

Fondsuddeling fra Nordea-fonden

Norder Fonden er vores sponsor

 

Byggefirmaet GBS69
Tak for den megen støtte!!

Charlottenlund Shotokan Karate Klub er medlem af D.Kar.F, DKA & JKS
- Copyright © 2008 CSKK.DK -