Home Om CSKK
Om CSKK

Klubben blev stiftet, den 27. februar 2006 


Det er vores ønske at samle de forskellige befolkningsgrupper og aldersklasser i det lokale kvarter gennem et trygt og ansvarligt socialt og sportslig samvær. Samtidig med at vi også bringer dem i bedre fysisk form og lære dem at komme ud af unødvendige konflikter på en fornuftig måde.


Klubben ønsker at træne seriøs karate efter traditionelle japanske retningslinjer, hvor den tekniske standard er meget høj.  


Klubben ønsker at opnå tæt international kontakt, og godt samarbejde med landets øvrige klubber, om flere gange årligt at afholde kurser, stævner og træningsseminarer med højtgraduerede danske som internatonelle instruktører, fra bl.a. Japan. 


Charlottenlund Shotokan Karate Klubs instruktører er uddannet med godkendte certifikater og nogle med årtiers erfaring.


Klubben er medlem af Dansk Karate Forbund(D.Kar.F), og herigennem automatisk medlem af Dansk Idræts Forbund(D.I.F). Vi er en del af Japan Karate Shoto Federation - Danmark, som ledes af Sensei Jan Spatzek, 7. dan JKS, som udgøre en af vores største Danske kapacitet. 


Vi er tilknyttet og godkendt i Gentofte Kommunes Fritidsordning (kaldet SIG) og tilslutter os Gentofte Kommunes idræts- & kostpolitikker.  


 

 
Klubbens formål:
1: At fremme interessen for karate, og udbrede kendskabet til astilarten Shotokan Karate, for herigennem at medvirke til,  at gøre denne sportsgren til en folkelig idræt.
2: At tilbyde unge som ældre borgere i Gentofte Kommune og opland et sted at træne Shotokan Karate, herigennem at give deltagerne mulighed for ved træning, at opnå stor selvsikkerhed i sin fremtræden, samt lære at udvise respekt overfor sine medmennesker.

Klubbens politik:
Klubben tager afstand fra enhver voldshandling. Klubben praktiserer ikke, hverken semi-eller fuldkontakt-karate. Usporstlig optræden eller dom for vold samt misligeholdelse af klubbens regler, kan medfører udelukkelse.
Al træning skal foregå i ro og orden. Klubbens vedtægter og øvrige reglementer skal overholdes.

Klubbens filosofi:
Karate handler ikke bare om hurtighed og fysisk styrke. Mindst lige så vigtig er den mentale træning, som medlemmerne i CSKK kan drage fordel af som grundlag for personlig udvikling.

MenuHovedMenu

MenuBilleder
MenuArkiv

Følg os på Facebook

CSKK Facebook Side
CSKKs mange arrangementer ligger nu på vores offcielle Facebook side!
Gruppebilleder og andre mere specielle billeder, i høj opløsning, fra CSKKs mange arrangementer, er nogle gange at finde under Billedpakker, hurtigt, nemt og i en lille smart pakke, her ..

Fondsuddeling fra Nordea-fonden

Nordea Fonden er en af vores store sponsorer af vores nye måtter

Charlottenlund Shotokan Karate Klub er medlem af D.Kar.F, DKA & JKS
- Copyright © 2008 CSKK.DK -