lock 
log ind
Home Klubben
Om CSKK

Klubben blev stiftet, den 27. februar 2006 


Det er vores ønske at samle de forskellige befolkningsgrupper og aldersklasser i det lokale kvarter gennem et trygt og ansvarligt socialt og sportslig samvær. Samtidig med at vi også bringer dem i bedre fysisk form og lære dem at komme ud af unødvendige konflikter på en fornuftig måde.


Klubben ønsker at træne seriøs karate efter traditionelle japanske retningslinjer, hvor den tekniske standard er meget høj.  


Klubben ønsker at opnå tæt international kontakt, og godt samarbejde med landets øvrige klubber, om flere gange årligt at afholde kurser, stævner og træningsseminarer med højtgraduerede danske som internatonelle instruktører, fra bl.a. Japan. 


Charlottenlund Shotokan Karate Klubs instruktører er uddannet med godkendte certifikater og nogle med årtiers erfaring.


Klubben er medlem af Dansk Karate Forbund(D.Kar.F), og herigennem automatisk medlem af Dansk Idræts Forbund(D.I.F). Vi er en del af Japan Karate Shoto Federation - Danmark, som ledes af Sensei Jan Spatzek, 7. dan JKS, som udgøre en af vores største Danske kapacitet. 


Vi er tilknyttet og godkendt i Gentofte Kommunes Fritidsordning (kaldet SIG) og tilslutter os Gentofte Kommunes idræts- & kostpolitikker.  


 

 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Charlottenlund Shotokan Karate Klub er medlem af D.Kar.F, DKA & JKS
- Copyright © 2008 CSKK.DK -