Home Sundhed

CSKKs Sundhedspolitik

CSKK har en sundhedspolitik som for klubbens faste instruktører indenholder følgende:

  • General kost vejleding

Ved sportsrelaterede skader og skavanker tilbydes (såvidt klubben har midler):

  • Klubbetalt behandling hos Osteopat
  • Klubbetalt behandling hos Massør
  • Helt eller delvist hjælp til kosttilskud

Klubben tilslutter sig Gentofte Kommunes kost politik.

Da sporten for mange af klubbens medlemmer og specielt instruktører foregår på eliteplan, som på sigt kan belaste kroppen uhensigtsmæssigt, forsøger klubben på ansvarlig vis at forebygge eller udbedre disse potentiale skavanker.

 Søg CSKKs sundhedsstøtte 

Sundhed

Da der er mange aspekter i det at dyrke Karaten, udover fysik og viljen,
syntes vi det kunne være passende at nævne lidt om SUNDHED bredt.For som vi alle en gang i mellem oplever det, skrider både fysikken og viljen lidt når vi rammes at bare en lille influenza her og der.. 

Desværre nøjes vi i dag ikke kun med at blive ramt af influenza en sjælden gang i mellem, men i højre og stigende grad, at mere alvorlige sygedomme, nemlig vores folkesygdomme, som det så smukt kaldes, kræft, diabetes og hjerte/kar-sygdomme mv. danner en fin vifte af 8 store udbredte sygdomme i den vestlige verden.  

Årsagen til denne stigning er der stadig bred uenighed om, bare inden for det konventionelle sygehusvæsens egne rækker. Det de da kan blive enig om er at sygdomsraten desværre er støt stigende.


Men alt er nu ikke så sort som det nogle gange lyder. Jeg tror ikke på at vi er ikke skabt til at være syge som billeder godt kunne se ud nu. Og kigger man lidt rundt i krogene, finder man da også massere eksempler på hvordan det kan undgå, uanset alder!


Jeg(Casper) har igennem en lang årrække beskæftiget mig med sundhed i bredeste forstand. Og i de senere år kigget meget på den mere "kemiske" sundhed og hvad det vil sige at være sund rent fysisk. Min baggrund for dette(og mig som person), er en general træng til at stille spørgsmål og søge ny viden. Jeg har og har nok altid haft en ide om at der ALTID er en løsning på et problem, bare man tør lede efter den!

Igennem mit seneste studie inden for kost/ernæring og urtemediciner, har jeg gentagende gange støt på fantastiske midler, stoffer(naturlige) og behandlings former. Og en gang i mellem da også stødt de såkaldte mirakelmidler, som fra officiel side enten ikke virker eller bør snakkes om. For det er der i hver tilfælde ikke mange penge i, som systemet hænger sammen i dag! Sagt som en alvorlig joke :)
Men der er vel ikke mange der efterhånden er i tvivl om at der er rigtig mange penge i sundhed og specielt i medicinindustrien, som jo i dag gerne vil gå hånd i hånd.


Sundhed er et kæmpe emne, hvor man let kan fare vild eller blive kørt af sporet af den ene eller anden grund!

Jeg vil gerne gøre det klart, at jeg ikke skriver det her som et angribe på medicinindustrien eller for at kritisere vores "helbredsmæssige sikkerhedsnet", for det er der mange der har gjort før mig! :)
Nej, det jeg gerne vil have ud til jer som læser, er at der er andre veje at gå og at det etablerede selvfølgelig ikke er alvidende og desværre heller ikke villig til at lukke nye behandlingsmetoder ind, selv fastlagte evidensbaserede metoder.
Der er mange spændende, selv ganske oplyste og mere gennemskuelig veje gennem den store jungel af sundhed, og som rent faktisk kan føre til mere end bare symptombehandling og til en real bedring og helbredelse.
Det har potientiale mod en generel bedring i befolkningens sundhedstilstand. Det vigtigste er at folk at muligheden er tilstede og hvad vej de skal søge, skulle behovet opstå..


Jeg vil rigtig gerne opfordre folk til selv, at tage ansvar for sin egen sundhed og helbredelse! 

Det lyder måske som en stor mundfuld, men der er en verden af gode muligheder hvis man beslutter sig for at bruge den!..


Det jeg deler med jer her, er en general kostgennemgang ( som jeg kommer til at opdatere løbende ), hvor jeg laver henvisninger og referencer under vejs.


Klik her for at læse om KOSTEN >>


  

CSKKs foretrukne kostilstud er et produkt udviklet at Dr. Joel Wallach kaldet Beyond Tangy Tangerine 2.0

CSKK kan give 5 % rabat på dette og andre sublime tilskud ved at anvende dette link:

http://youngevityproducts.refr.cc/DXNNSKJ

 

 

 


 CSKKs sunheds artikler er på ingen måde ment som et led i et behandlingsforløb eller opfordring til selvmedicinering eller selvbehandling, af nogle lidelser ! 

Det opfordres derfor altid at man tager tage kontakt til egen læge !
 
Charlottenlund Shotokan Karate Klub er medlem af D.Kar.F, DKA & JKS
- Copyright © 2008 CSKK.DK -